Haber

Antalya’da Filistin’e destek yürüyüşü

Antalya’da ‘Filistin’e Destek İsrail’e Lanet’ yürüyüşü binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Memur-Sen’in düzenlediği programda, ellerinde Filistin bayrakları ve meşalelerle Antalya Müzesi önünden Güllük Caddesi civarına yürüyen vatandaşlar, İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti. Yürüyüşte konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Filistin’de insanlık ölüyor. Tapınak, okul, okul gibi korunan alanların bombalanamadığı hastanelerde tedavi gören çocukların başlarına bombalar bırakılıyor. savaş hukuku. 500’den fazla insan hayatını kaybetti.”

“Dirensek de öldürüyorlar, direnmesek de öldürüyorlar”

Filistin’de insanlığın ölmekte olduğunu belirten Ali Yalçın, “Savaş hukuku gereğince kutsal alanlar, okullar ve okulların bombalanamadığı yerlerde, hastanelerde tedavi gören çocukların başlarına bombalar bırakılıyor.” Yalçın şöyle devam etti:

“Dirensek de öldürüyorlar, direnmesek de öldürüyorlar. O yüzden direnmeyi seçtik, başka seçeneğimiz yok dedik. Doğruyu söylemenin bir bedeli vardır, Cumhurbaşkanımız küresel emperyalizme gerçeği haykırdı” ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek dünyanın aktörleri arasında yer alıyor.”

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşe binlerce kişi katıldı; AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de takviye yaptı. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu