Haber

Malatya’da Vatandaşlar Gaz Piyasalarına Yönelince Raflar Boş Kaldı

Depremin vurduğu ve yardımların geciktiği Malatya’da depremin üçüncü gününde tek alışveriş imkanının olduğu benzin istasyonlarındaki marketlerin rafları yeni ürün getirilemediği için hala boş.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili yıkıcı etkisi altına alan depremin ardından vatandaşlar zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Deprem Malatya’da da etkisini gösterirken, kalan vatandaşlar soğukta yardım bekleyerek geceyi erteledi. Vatandaşlar, gıda, çadır ve battaniyelerin zamanında teslim edilmemesinden şikayetçi oldu. Dün öğle saatlerinden sonra gelen yardım Malatya’ya yeni bir soluk getirdi.

Malatyalı, deprem sonrası market ve küçük esnafın da kapalı olması nedeniyle ihtiyacını karşılayamadı. Tek alışveriş imkanı akaryakıt istasyonlarındaki küçük marketler olduğu için vatandaşlar buralara yöneldi. Ancak lojistik kaygılar nedeniyle eserler buraya gelemediği için raflar boş bırakıldı. Vatandaşlar ihtiyaçlarını ancak belediye ve kurumlar tarafından sağlanan yiyecek-içecek yardımı ile karşılayabiliyor.

haber-gemerek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu