Haber

Muharrem orucunun 8. gününde düzenlenen lokmaya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8. gününde Hacı Bektaşi Veli Kızılarık Cemevi’nde düzenlenen lokma ikramına katıldı.

Birlik ve beraberlik beyannamelerinin verildiği toplantıda söz alan Önder Uysal, Kerbela’nın haksızlığa ve haksızlığa karşı muhalefetin ve başkaldırının sesi olduğunu söyledi. Uysal dedi ki:

“Muharrem, matem ayı olarak bilinir. Aslında, tesettür ve kötülüğün, sevgi, hürmet ve sevgisizliğin, düşmanlığın, merhamet ve gaddarlığın, demokrasi ve diktatörlüğün sembolik olarak temsil edildiği bir aydır. Kerbela, tüm mazlumların matemidir. dünya tarihinde.insanlıktan ve birlikten yana olma azmi ve tutkusu.güzelin yanında olmaya devam edeceğiz.bu gayret devam ettikçe bileceğiz ki hayatta mutlaka bir zeynel abidin vardır, en kederli günlerde bile.”

Muharrem lokmasına Lider Uysal’ın yanı sıra Hacı Beştaşı Veli Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Binali Efe, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu