Haber

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen’in İstiklal Caddesi’nde Gerçekleştirilen Saldırıya Gösterdiği Tepki Gündem Oldu

Geçtiğimiz gün İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen bombalı saldırı herkesi derinden etikledi. 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin yaralandığı hain saldırının detayları gelmeye devam ederken konuyla ilgili pek çok ünlü isim de hem acılarını hem isyanlarını sosyal medya üzerinden dile getirdi. Bu isimlerden biri ise sosyal medya fenomeni Reynmen oldu. Gelin Reynmen’in o paylaşımına birlikte bakalım… ?

İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin ise yaralandığı hain taarruza yansılar gelmeye devam ediyor.

Olayın akabinde birçok ünlü isim toplumsal medya hesapları üzerinden hususla ilgili hüzünlerini ve öfkelerini lisana getirdi. Bu isimlerden biri de fenomen isim Reynmen oldu.

Reynmen en son, TikTok’ta “Reynmen’in Hatunu” adıyla anılan bir takipçisiyle görüşmüş ve bu buluşma büyük gündem olmuştu hatırlarsınız ki.

Sosyal medyada Reynmen lakabını kullanan Yusuf Aktaş, bu kez geçtiğimiz gün İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain saldırının ardından attığı tweetle gündeme geldi.

Fenomen isim, “Çok özür dileyerek, şayet dün üzülüp bugün göt oynatıyorsanız bizden bi cacık olmaz. yasta mı tutamıyoruz artık, yazık bize.” diyerek öfkesini lisana getirdi.

Reynmen’in bu tweeti kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Reynmen’in bu paylaşımıyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu