Haber

Vatan Partisi 11 büyükşehir belediye başkanı adayını açıkladı

Vatan Partisi, Ankara’nın da aralarında bulunduğu 11 büyükşehir belediye başkanı adayını açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 11 büyükşehir, 7 il ve 61 ilçenin belediye başkan adaylarını Ankara’da bir otelde tanıttı.

Bazı siyasi partilerin yerel seçimlere hazinenin desteğiyle girdiğini dile getiren İnce, “Bazı siyasi partiler milyarlarca hazinenin yardımıyla seçimlere girecek. Bu tür çantalar dolusu paralar hazineden gelecek. Bunu yapacaklar. Devlet imkanlarıyla kampanya yapacağız, bazıları belediyenin imkanlarıyla yapacak, büyükşehir belediyeleri, ilçe belediyeleri, belediyeler, il belediyeleri, biz Vatan Partisi olarak bu işi büyük yürekli üyelerimizle yapacağız, sesleniyorum. O kocaman yürekli üyelerimize ve belediye başkan adaylarına, size, genel merkeze verecek 1 TL’miz yok. Aslında bugün sizlerden bir isteğim var. Belediye başkan adayları genel merkezimize bağış yapsınlar. İster 1 “İstiyorum” TL, bin TL. Bunu üyelerimizden de istiyorum. Hazine yardımları ve belediye yardımlarına karşı da büyük yürekli üyelerimizden yardım istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çankaya Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Can Güner’e dikkat çeken İnce, “CHP’ye bakın, kendi partisinin genel sekreterine Esenyurt’u veremez, diğer genel sekretere Beykoz’u veremez. Ama Avukatı 30 yaşındaki Çankaya ise “Artık her yer çorak. Adalet yok, vicdan yok, liyakat yok. Yolsuzluk tepeden tırnağa herkesi etkiliyor. Konuşmalar nezaketle bağını kaybetmiştir. Cüzdanların helalle bağlantısı koptu, çekilişlerde bile gerçeklikle talih arasındaki bağ koptu” dedi.

İnce’nin açıklamasının ardından Ankara’da Zafer Burak Hasar, Adana’da Ethem Eke, Bursa’da Ruşen Sever, Denizli’de Mustafa Çağlayan, Kastamonu’da Cuma Akpınar, Kayseri’de Deniz Coşkun, Kocaeli’de Ünal Karasağız ve Manisa. Gülnur Efe, Samsun’da Seyit Ahmet Koçak’ı, Tekirdağ’da Barış Tunca’yı ve Van’da Ali Ertuğrul Aybay’ı aday gösterdi. – ANKARA

haber-eskil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu