Haber

Ali Uçum, Kars 36 Spor Kulübü Başkanı olarak geri döndü

Son dönemde iş yoğunluğu nedeniyle Kars 36 Spor Kulübü Başkanlığı’ndan ayrıldığını belirten Ali Uçum, bu arada yeşil beyazlı kulübe destek gelmeyince tekrar yola devam etme kararı aldı.

Takım, Kars 36 Spor Kulübü Başkanlığı görevine devam etme kararı alan Başkan Ali Uçum ile bugün idmanlara başladı. 2. yarıya mevcut kadrosu ve Kars’ın çocuklarıyla başlayacak olan yeşil-beyazlı ekibin hedefi ligi zirvede tamamlamak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Lig’de mücadele eden Kars 36 Spor Kulübü’nün yeniden başkanlığa getirilmesinin ardından kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Bildiğiniz gibi başkanımız bu sorumluluğu tek başına yerine getiremez. çalışmalarının yoğunluğundan ve yönetime maddi ve manevi katkıda bulunabilecek kişilerin bulunmamasından kaynaklanmaktadır.” “İstifasını açıklayarak duyurdu. Başkanımız, şu ana kadar kulübü yönetmeye talip olmadığını ve kulübün kapanma riskini göz önünde bulundurarak Sayın Valimiz ile yaptığı istişareler sonucunda sezon sonuna kadar devam etme kararı almıştır. küme düştü.”

Açıklamada, “Hedefimiz kulübümüzün ligdeki yerini birkaç basamak yukarı taşımak, küme düşme grubunda kalmak ve sezonu bu şekilde bitirmek olacaktır. Rize Özel İdaresi ile ilk maçımız için hazırlıklarımız başladı. Bu karara itirazı olan veya bu karardan memnun olmayan herkes, dilerse kulübü devralıp kendisi bitirebilecek.” Bu kulübü yönetebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bu kulüp tek bir kişinin değil, “Ben hayranıyım”, “Biz onu seviyoruz, bu bizim tek aşkımız” diyen herkesindir. Ama kulübü gerçekten korumanız şartıyla!” ifadelerine yer verildi.

Kars 36 Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Sosyal medyada yaygara koparılarak hiçbir şey yapılmadığını gördük. Kulübü gerçekten sevmenin sadece klavye başında eleştirmek olmadığını her taraftarın anlamasını bekliyoruz. Aldığımız karara tüm camianın saygı duymasını umuyoruz ve bekliyoruz. Herkesten yeni hocalarımıza ve Karslı çocuklara destek olsun. Aynı şekilde bu kararı da taraftarın çoğunluğu veriyor.” “Kars’ın çocuklarına fırsat vermiyorsunuz!” – KARS

marmaraereglisihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu