Haber

Sahada Eğlenceli Anlar: Kendisine Sarı Kart Gösteren Hakeme UNO Kartıyla Cevap Verdi

YouTube’un en popüler yüzlerinden Max Fosh, herkesi şaşırtacak bir hamle yaptı. Fosh, bir yardım maçında eski Premier Lig hakemi Mark Clattenburg’un kendisine verdiği sarı karta UNO kartıyla karşılık verdi. Fosh bu eğlenceli anı sosyal medya hesabından paylaştı.

9 Eylül’de Londra’da Sidemen FC ile YouTube All Stars arasında bir yardım maçı düzenlendi.

Maçı, bir zamanlar İngiltere Premier Ligi’nin ve dünyanın en başarılı hakemlerinden biri olarak kabul edilen Mark Clattenburg yönetti.

2 milyon liranın üzerinde bağış toplanan maça Youtube fenomeni Fosh’un hareketi damgasını vurdu.

28 yaşındaki içerik üreticisi karşılaşmanın 78. dakikasında sarı kart gördü. Fosh, hakemin kararına cebinden bir UNO kartı çıkararak karşılık verdi.

UNO’da bu kart oyunun yönünü değiştirmek için kullanılır. Yani bu kart gösterildikten sonra oyun kendi başına oynanır.

İşte o anlar ?

Geçmişte Türkiye’de de buna benzer bir durum yaşandı. Elbette eğlence amaçlı değildi.

2016 yılında Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, oyuncularına 4 kırmızı kart gösterilmesinin ardından maçı 7 oyuncuyla tamamladı. Maçın en ilginç anı ise Trabzonsporlu Salih Dursun’un hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart vermesiydi. Göstermesi gerekiyordu.

Cavanda’nın oyundan atılmasının ardından Trabzonsporlu oyuncular Deniz Ateş Bitnel’in üzerine yürüdü ve kırmızı kart yere düştü. Yerde kırmızı kart gören ve hakeme göstererek sahayı terk etmesi için işaret veren Salih Dursun, bu hareketinin ardından oyundan ihraç edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu